forbot
Ελλάδα
Φύκια Λάδι buy in Βέροια on Ελληνικά
Ελληνικά
    Φύκια Λάδι buy in Βέροια on Ελληνικά
    Νόμισμα EUR
    Φύκια Λάδι buy in Βέροια on Ελληνικά
    Αγορά Φύκια Λάδι
    Φύκια Λάδι

    Φύκια Λάδι

    ID: 1124: 32496
    Υπάρχει
    Reconfirm the price with seller
    0UAH
    +30( 
    Προβολή τηλεφώνου
    Do you have any questions about the product/service?
    Please, leave your inquiry and company manager will contact you.
    Ελλάδα, Βέροια
    5
    5 years on Allbiz
    Τεχνικά χαρακτηριστικά
    • Χώρα προέλευσηςΕλλάδα
    Περιγραφή

    Το Λάδι Φυκιών που θα βρείτε στο Herbstore.gr είναι 100% καθαρό και επεξεργασμένο με χλωρά φύκια, ενώ στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό καθώς και πολύ οικονομικό. Το Λάδι Φυκιών, όπως και όλα τα έλαια βάσης που κάνουμε, γίνονται με extra παρθένο ελαιόλαδο το οποίο επεξεργάζεται με τα βότανα μας, που είναι σε χλωρή μορφή. Βάσει ερευνών έχει διαπιστωθεί ότι όταν τα έλαια βάσης γίνονται με χλωρά βότανα (όπως τα δικά μας) αποδίδουν το 100% των ιδιοτήτων που μπορούν να δώσουν, σε αντίθεση με τα λάδια του εμπορίου που γίνονται με αποξηραμένα βότανα και αποδίδουν μόλις το 50%! Οι θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες των φυκιών είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στην αρχαία Πολυνησία λ.χ. ήταν γνωστές οι θεραπευτικές ιδιότητες της θαλάσσιας άλγης η οποία και χρησιμοποιούταν στη περιποίηση πληγών, κοψιμάτων και πρηξιμάτων. Τα φύκια τύπου Fucus Vesiculosus περιέχουν σημαντικές ποσότητες μεταλλικών ιχνοστοιχείων, λιπαρών οξέων και αντιοξειδοτικών ουσιών. Για το λόγο αυτό το έλαιο φυκιών έχει πάρα πολλές εφαρμογές στη σύγχρονη κοσμετολογία. Από μελέτες που έχουν γίνει, διαπιστώθηκε πως το έλαιο φυκιών καταπολεμά τα ένζυμα που ευθύνονται για τη καταστροφή του κολλαγόνου στην επιδερμίδα (anti-collagenase properties), ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης. Το έλαιο Φυκιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται ως αντιγηραντικό συστατικό το οποίο διατηρεί την επιδερμίδα νεανική και "φρέσκια". Λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του (περιέχει algal carotenoids και polyphenols), το εκχύλισμα φυκιών χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης της ακμής και των σοβαρών δερματοπαθειών (έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα κ.ο.κ.). Το έλαιο φυκιών χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε ιώδιο φαίνεται να έχει ευεργετική δράση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Το Λάδι Φυκιών χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια. Προέλευση: Ελλάδα. Νομό Σερρών (καλλιεργήσιμο) 

    Contact the seller
    Φύκια Λάδι
    Φύκια Λάδι
    για
    by the goods
    Your message must contain at least 20 symbols. The message must not be more than 2000 symbols.
    Το υποχρεωτικό πεδίο δεν συμπληρώθηκε
    Το πεδίο δεν συμπληρώθηκε σωστά
    Το πεδίο δεν συμπληρώθηκε σωστά
    Συγκρίνετε0
    ΚαθαρισμόςΕπιλεγμένες θέσεις: 0