forbot
Ελλάδα
Καλέντουλα Λάδι buy in Βέροια on Ελληνικά
Ελληνικά
    Καλέντουλα Λάδι buy in Βέροια on Ελληνικά
    Νόμισμα EUR
    Καλέντουλα Λάδι buy in Βέροια on Ελληνικά
    Αγορά Καλέντουλα Λάδι
    Καλέντουλα Λάδι

    Καλέντουλα Λάδι

    ID: 1124: 32524
    Υπάρχει
    Reconfirm the price with seller
    0UAH
    +30( 
    Προβολή τηλεφώνου
    Do you have any questions about the product/service?
    Please, leave your inquiry and company manager will contact you.
    Ελλάδα, Βέροια
    5
    5 years on Allbiz
    Τεχνικά χαρακτηριστικά
    • Χώρα προέλευσηςΕλλάδα
    Περιγραφή

    To Λάδι Καλέντουλας που θα βρείτε στο Herbstore.gr είναι 100% καθαρό και επεξεργασμένο με χλωρή καλέντουλα, ενώ στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό καθώς και πολύ οικονομικό. To Λάδι Καλέντουλας, όπως και όλα τα έλαια βάσης που κάνουμε, γίνονται με extra παρθένο ελαιόλαδο το οποίο επεξεργάζεται με τα βότανα μας, που είναι σε χλωρή μορφή. Βάσει ερευνών έχει διαπιστωθεί ότι όταν τα έλαια βάσης γίνονται με χλωρά βότανα (όπως τα δικά μας) αποδίδουν το 100% των ιδιοτήτων που μπορούν να δώσουν, σε αντίθεση με τα λάδια του εμπορίου που γίνονται με αποξηραμένα βότανα και αποδίδουν μόλις το 50%! To Λάδι Καλέντουλας είναι πολύ γνωστό για την ευεργετική δράση του στην ανθρώπινη επιδερμίδα, διότι τα άνθη της καλέντουλας είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Είναι καταπραϋντικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε. Είναι ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα και για τη περιποίηση δερματοπαθειών όπως είναι τα εκζέματα αλλά ακόμη και η ψωρίαση. To Λάδι Καλέντουλας προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες. Ενώ πίνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας από έλαιο Καλέντουλας βοηθάει εξαιρετικά σε προβλήματα ελκών, περιόδου αλλά και εμμηνόπαυσης. Το Λάδι Καλέντουλας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms και φυσικά για σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Επίσης αποτελεί πολύ καλή βάση για προϊόντα μασάζ. To Λάδι Καλέντουλας χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεια προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια. Προέλευση: Ελλάδα. Νομό Ημαθίας (το βότανο καλλιεργείται από εμάς)

    Contact the seller
    Καλέντουλα Λάδι
    Καλέντουλα Λάδι
    για
    by the goods
    Your message must contain at least 20 symbols. The message must not be more than 2000 symbols.
    Το υποχρεωτικό πεδίο δεν συμπληρώθηκε
    Το πεδίο δεν συμπληρώθηκε σωστά
    Το πεδίο δεν συμπληρώθηκε σωστά
    Συγκρίνετε0
    ΚαθαρισμόςΕπιλεγμένες θέσεις: 0