forbot
Ελλάδα
Καροτέλαιο buy in Βέροια on Ελληνικά
Ελληνικά
    Καροτέλαιο buy in Βέροια on Ελληνικά
    Νόμισμα EUR
    Καροτέλαιο buy in Βέροια on Ελληνικά
    Αγορά Καροτέλαιο
    Καροτέλαιο

    Καροτέλαιο

    ID: 1124: 32521
    Υπάρχει
    Reconfirm the price with seller
    0UAH
    +30( 
    Προβολή τηλεφώνου
    Do you have any questions about the product/service?
    Please, leave your inquiry and company manager will contact you.
    Ελλάδα, Βέροια
    5
    5 years on Allbiz
    Τεχνικά χαρακτηριστικά
    • Χώρα προέλευσηςΕλλάδα
    Περιγραφή

    Το Καροτέλαιο που θα βρείτε στο Herbstore.gr είναι 100% καθαρό και επεξεργασμένο με χλωρά καρότα, ενώ στη συσκευασία των 200ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό καθώς και πολύ οικονομικό. Βάσει ερευνών έχει διαπιστωθεί ότι όταν τα έλαια βάσης γίνονται με χλωρά βότανα (όπως τα δικά μας) αποδίδουν το 100% των ιδιοτήτων που μπορούν να δώσουν, σε αντίθεση με τα λάδια του εμπορίου που γίνονται με αποξηραμένα βότανα και αποδίδουν μόλις το 50%! Το λάδι του Καρότου (Carrot Tissue Oil) προέρχεται από την επεξεργασία ολόκληρου του καρπού του φυτού Daucus Carota - από το γνωστό μας δηλαδή καρότο. Πολλές φορές συγχέεται, λανθασμένα, με το αιθέριο έλαιο καρότου, που προέρχεται από τους σπόρους του καρότου. To Καροτέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Beta-Carotene, σε αντιοξειδωτικά, σε βιταμίνες Α, B, C, D & E, καθώς και σε λιπαρά οξέα (κυρίως Petroselinic Acid). Για το λόγο αυτό, το Καροτέλαιο θεωρείται ένα από τα κορυφαία λάδια για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, θρέφει και ταυτόχρονα συμβάλει αποφασιστικά στην ίαση και αναγέννηση της ταλαιπωρημένης και "γερασμένης" επιδερμίδας, καθώς και στην αναζωογόνηση των μαλλιών. Το Καροτέλαιο χρησιμοποιείται σε αναρίθμητα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης. Σε ενυδατικές και αντιρυτιδικές κρέμες και lotion, σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, καθώς και σε lip balms και σαπούνια. Λόγω του μοναδικού συνδυασμού Beta-Carotene και βιταμινών, το Καροτελαιο χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα after sun καθώς και σε καλλυντικά που απευθύνονται στη περιποίηση της ώριμης επιδερμίδας. Το Καροτέλαιο που σας προσφέρουμε έχει βαθύ κόκκινο χρώμα (ενδεικτικό της ποιότητας του) και για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "φυσική χρωστική" στη παρασκευή σαπουνιών και άλλων προϊόντων μπάνιου. Λόγω του γεγονότος αυτού, σπάνια χρησιμοποιείται μόνο του - μπορεί να "λεκιάσει" την επιδερμίδα - συνήθως στα καλλυντικά χρησιμοποιείται σε ποσοστό 2-5% σε κάποιο προϊόν βάσης. Το Καροτέλαιο χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια. Προέλευση: Ελλάδα. Νομό Ημαθίας (καλλιεργήσιμο)

    Contact the seller
    Καροτέλαιο
    Καροτέλαιο
    για
    by the goods
    Your message must contain at least 20 symbols. The message must not be more than 2000 symbols.
    Το υποχρεωτικό πεδίο δεν συμπληρώθηκε
    Το πεδίο δεν συμπληρώθηκε σωστά
    Το πεδίο δεν συμπληρώθηκε σωστά
    Συγκρίνετε0
    ΚαθαρισμόςΕπιλεγμένες θέσεις: 0